Dobrodošli na naših spletnih straneh.
celje zgoraj6

Nogomet Celje salezijanciStična mladih 2019 organizira in vabi na športno obarvan turnir Stične športa. Nogometno igrišče ne definira igralca; igralca definira njegova vera. Nogomet igraš, ker si blagoslovljen z darom. Si pripravljen pokazati svoj dar tudi drugim?

Če si, potem čim prej oblikuj ekipo. Skupaj se prijavite na enega izmed predturnirjev in se v ekipnem duhu bojujte za nogometni pokal Stične. Zaželeno je, da se po vseh močeh potrudite, da vas nemoralne in goljufive lastnosti človeškosti ne prevzamejo, in da ohranite pravičnost, iskrenost in potrpežljivost v srcu in na igrišču.

Posamezna nogometna tekma bo potekala v skladu s pravili za futsal. Ekipa ima naenkrat na igrišču 5 igralcev (4 + 1), nogometni turnir pa je namenjen samo fantom.
Letos smo s prijavami ekip pohiteli, ker bomo organizirali dva predturnirja:

predturnir Mariborske metropolije, ki bo potekal 23. 3. 2019 v Celju, in
• predturnir Ljubljanske nadškofije, ki bo potekal 11. 5. 2019 v Ljubljani.

Z vsakega turnirja se bo na zaključni turnir uvrstilo šest ekip. Tako bomo dobili 12 ekip, ki se bodo na Stični mladih potegovale za pokal Stične športa 2019. Za dodatne informacije in nejasnosti nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 Objavljeno na strani www.sticna.net: 30. 1. 2019

Naslov:
Prešernova ulica 23
3000 CELJE

Uradne ure:
ob delovnih dneh -
od ponedeljka do petka
od 9. do 12. ure

 

 

ŠKOFIJA CELJE

Telefon:
059 080 600

Faks:
059 080 609

E-naslov:
ordinariat@skofija-celje.si