Dobrodošli na naših spletnih straneh.
celje zgoraj6

   skofijafejst 2013 14Škofijski dan mladih bo to leto potekal v soboto, 9. aprila 2016, v prostorih Salezijanskega mladinskega centra Celje. V letu usmiljenja smo za osrednji lik kviza na Škofijafestu izbrali očeta Damijana. Vse župnije ste lepo povabljene, da sestavite ekipo treh srednješolcev in se čim prej prijavite k sodelovanju - ob prijavi vam na naslov župnije pošljemo tri izvode knjige (za vsakega tekmovalca), na osnovi katere bo oblikovan kviz. Prej se boste prijavili, več bo torej časa za branje in razmišljanje :-)

Prijave sprejemamo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., za dodatne informacije pa lahko tudi pišete na isti naslov ali pokličete na 051/660-605 (Mojca).

In še spodbuda: poleg kviza bo Škofijafest tudi letos popestrila velika igra, pri sveti maši in pred njo pa nas bo z obiskom obogatil duhovnik Robert Friškovec. Ob koncu sledi še presenečenje ob 10. obletnici naše škofije – torej: ne zamudite! :-)

Naslov:
Prešernova ulica 23
3000 CELJE

Uradne ure:
ob delovnih dneh -
od ponedeljka do petka
od 9. do 12. ure

 

 

ŠKOFIJA CELJE

Telefon:
059 080 600

Faks:
059 080 609

E-naslov:
ordinariat@skofija-celje.si